ЗА АВТОБУСНИ ЛИНИИ № 4, 306 И 413

13.06.2017 15:57
 
‹‹ назад

Поради пропадане на пътното платно на ул. „Свети Киприян“ срещу бл. 236 в ж.к. Младост, вследствие В и К авария, от 12:30 часа на 13.06.2017г. оперативно ще се променят маршрутите на автобусни линии № 4, 306 и 413:

  • Автобусна линия № 4 – в посока ж.к. Младост 1 от Кокалянско ханче по маршрута до кръстовището на бул. „Александър Малинов“ и ул. „Атанас Москов“, надясно по бул. „Александър Малинов“, наляво по бул. „Андрей Сахаров“ до обръщателното ухо в ж.к. Младост 1 – ДВУПОСОЧНО. Линията да се движи по действащите си разписания.
  • Автобусна линия № 306 – от СУ „Св. Климент Охридски“ по маршрута до кръстовището на бул. „Александър Малинов“ и ул. „Проф. Александър Теодоров-Балан“, по старото трасе на бул. „Александър Малинов“, наляво по улицата между хипермаркет ХИТ и Търговски център Принцес, ляв завой по бул. „Александър Малинов“ и по маршрута си до СУ „Св. Климент Охридски“. Линията да се движи по действащите си разписания.
  • Автобусна линия № 413 – от технополис Младост 4 по маршрута до кръстовището на бул. „Александър Малинов“ и ул. „Проф. Александър Теодоров-Балан“, десен завой по бул. „Александър Малинов“, наляво по улицата зад Макдоналдс, наляво по бул. „Андрей Ляпчев“ и по маршрута си до Централна гара. В посока технополис Младост 4 - по маршрута си до кръстовище бул. „Андрей Ляпчев“ и бул. „Андрей Сахаров“ , направо по бул. „Андрей Ляпчев“, надясно по бул. „Александър Малинов и по маршрута си до технополис Младост 4. Линията да се движи по действащите си разписания.

Промяната в маршрута на автобусни линии № 4, 306 и 413 е до отстраняване на ВиК аварията, като автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променените участъци от маршрутите им.